Bowlingové koule pro hru

20 nových bowlingových drah nad brněnským Zetorem

Dvacet nových bowlingových drah je od pondělka 9.dubna k dispozici pro Brňany v Brně – Židenicích nad bývalým Zetorem. Areál Bowlingu Brno s dvaceti drahami, restaurací, specializovaným obchodem a čtyřmi beachvolejbalovými kurty byl postaven za necelé tři roky.

LED stěna

Dráhy z USA

LogoDráhy pocházejí od firmy QubicaAMF, americké jedničky v oboru výroby bowlingových drah. Hráči už během zkušebního provozu během víkendu ocenili pohodlné sezení pro sebe i doprovod.

Vyzkoušet si mohli jednu z 20 drah.

Podavač kuželekZájemci z řad novinářů nebo i provozovatelů bowlingových drah si mohli prohlédnout celé technické zázemí, podívat se, kam vlastně kuželky i koule padají… A byl to opravdu zážitek!

Areálem s dvaceti drahami se tak Bowling Brno dostal na přední příčku v rozlehlosti areálu v celé republice.

O dvě dráhy méně mají v Olomouci.

Vyzkoušet dráhu přijela i mistryně republiky v bowlingu

Jana Lébrová, mistryně ČR v bowlingu 16xBěhem víkendu přivítal areál i jedenáctinásobnou mistryně republiky Janu Lébrovou.

Samozřejmě si zahrála a samozřejmě neměla konkurenci.

Její hru obdivovali všichni přítomní. Zkrátka , když se daří, tak se daří. Její výsledek je na tabuli hráčů. Přijďte si zahrát taky a porazit mistryni!

Zajímavosti v areálu bowling centra?

Mořské akváriumHned za vchodem návštěvníka ohromí pětitunové akvárium ve stěně, které opticky odděluje restauraci, bar a bowlingové dráhy. Každého pak jistě upoutá dvacetimetrová stěna z LED diod nad kuželkami, která bude sloužit pro projekce.

Splněný sen

Terasa bowling centra se šachovnicíObří šachy si pak můžete zahrát na terase. Proč zrovna šachy? Jednatel a ředitel Dopravních staveb Brno Ing. Vlastimil Chládek, který celý areál zrealizoval, je totiž miluje.

Areál vybavila koberci brněnská firma  Schenk – sportovní povrchy, spol. s r.o. z Brna.

Bowling Brno šachovnice
Pohled od vchodu

Foto Ilja Hynek

P-I-R-@-T ™ - První Internetový Reklamní @genT. V reklamě pracuji už přes 17 let v různých velkých i menších firmách, články jsem psal komerční pro iDNES i netradiční pro brněnský tisk. Poslední dobou, pár let, již jen on-line. Jsem reklamní a marketingový poradce. Dělám weby, které jsou vidět. Dělám SEO, které pomáhá. [ View all posts ]

Jdi na vrch