Šťastné děti jsou zdravé děti

99.955% dětí je zdravých, říkají dvoje testy

I po druhém testování ve školách a zaslaných výsledcích jsou děti 10x méně pozitivní při testech ve školách oproti testování rodičů v zaměstnání. 99.955 % dětí je zdravých, a to přeci všichni rodiče očekávali.  Při testech u zaměstnavatelů je to 99.550% zdravých dospělých. Kde je ta epidemie, co nás stále média straší?

Je tedy čas ukončit trápení našich dětí. Rodiče, postavte se za ně a tlačte na účast dětí ve škole bez podmínek, tedy bez testování a roušek. Protože to, co se tu děje, není ani zdravé, ani logické, ani psychologicky dobré pro malé děti.

Šťastné děti jsou zdravé děti!

Ono to není dobré pro nikoho, logicky i zdravotně. Ale myslíte si, že ti, co určují tato pravidla, používají rozum nebo logiku? Nebo snad hledí do budoucna s výhledem zdravé společnosti…?

Důkazy se doslova sypou ze všech stran už pár měsíců

Čtěte a udělejte si názor sami, pak se přidejte na tu správnou stranu.. Jakou? No přece tu, kde rodiče chrání své děti za každou cenu a usilují o zdravý rozum a návrat k běžnému životu. Za to, mít možnost žít bez omezení.

A teď trochu toho dobře myšleného ve špatné době

Testování a ochranu zdraví dětí i zaměstnanců pochopili snad jen v Hořicích na základní škole.

Protože tam testuje certifikovaná zdravotnická organizace a člověk testující vypadá takto: Ochranný oblek, rukavice, ochrana úst a nosu a minimálně štít. Takhle to má vypadat.

Takhle se správně testuje, když už...

Odkaz na článek: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/horicka-skola-testuje-po-svem-najala-si-profesionaly-40357140

Protože tak je to psáno na všech testech, jenže v angličtině a české dodavatelské firmy nějak zapomněli tuto informaci přeložit a dodat do české verze překladu. Je to bod 1!!!! Varování a opatření.

Určitě to je důležitá informace, když ji tam výrobce testů napsal. Že?

Vypadali takto Vaše děti při samotestování šťouráním se v nose? Schválně, kde ano? Protože pokud ne, je to na žalobu. Žalobu školy i rodičů, co to připustili. Žalobu vlády a poslanců, kteří na to přistoupili..

A tady je pár odkazů, kde se bojuje za děti, lidi a zdravý rozum. Taky za podnikatele – restaurace a další obory. Shrnul jsem své pátrání na internetu a doporučení některých zdravých a rozumných lidí, takže to máte pěkně pohromadě. Jak se rozhodnete, je na Vás.

Bojují za děti na webu

Bojují za děti na Facebooku

Vyjádření lékařů k rouškám a respirátorům

Odborníci: Data jasně ukazují, že roušky nefungují a spíše škodí

Dr. Lee Merrittová: Mýty a fakta o rouškách a respirátorech

Může nošení roušek vést k onemocnění plic?


Vládní opatření zapříčiňuje ztráty na životech. Kdy si to už vláda uvědomí?


Máte rádi své děti? Zatím to tak nevypadá! Dělejte s tím něco hned, než bude pozdě!

Protože, pokud používáte, vy sami nebo Vaše děti, jeden z těchto 140 respirátorů prodávaných na našem trhu, ubližujete sami sobě i dětem – D TEST testoval a výsledek – nebezpečné výrobky..

https://www.dtest.cz/search/?q=poloobli%C4%8Dejov%C3%A1%20maska&p=11&t=6&fbclid=IwAR3iR4BZ4Ay53Xsl7DM7fjhLjb0B7t3PPyuYlZ2zwG6zsVLzHYxPPeHIFyE


Tady je možno stáhnout stránku v PDF (7 MB). Odkazy jsou aktivní jako na samotné stránce D TEST.


Bojují za děti na webu a na Facebooku. Kdo?

#99955deti9955rodice

P-I-R-@-T ™ - První Internetový Reklamní @genT. V reklamě pracuji už přes 17 let v různých velkých i menších firmách, články jsem psal komerční pro iDNES i netradiční pro brněnský tisk. Poslední dobou, pár let, již jen on-line. Jsem reklamní a marketingový poradce. Dělám weby, které jsou vidět. Dělám SEO, které pomáhá. [ View all posts ]

Jdi na vrch