Agáta

Modelka Agáta Prachařová používá autosedačku Zopa od brněnského výrobce

Modelka Agáta Prachařová střeží svoji krásnou dceru Miu, jak jen to jde. A pro její bezpečí udělá maximum. Nejen, že ji neukazuje na veřejnosti, ale také používá autosedačku, která myslí na specifika české rodiny.

Autosedačka Zopa

Agáta Hanychová, autosedačkaModelka Agáta Prachařová jako každá správná matka, má strach o svoje děti. A tak se je snaží co nejvíce chránit. Nejen, že svoji malou dcerku nechce ukazovat na veřejnosti, ale zvolila i autosedačku Zopa. Jde o čistě českou výrobu a Agáta si ji pochvaluje.

Z autosedačky kočárek

„Vajíčko Zopa je fakt lehký, kdyby to někoho zajímalo. Za mě top,“ sdělila Agáta na svém Instagramu. Autosedačka je navíc tak geniální, že z ní můžete hravě udělat kočárek. „Když už musíme do obchodu, není nic lepšího než vajíčko na kolečkách,“ dodala Agáta.

Dobrá cena

„Zavedením české značky Zopa chceme u kojeneckého a dětského zboží do tří let věku dítěte udržet standardní jakost na vysoké úrovni za rozumnou, pro většinu zákazníků ještě přijatelnou cenu. Také proto, že ne každý zákazník má na kočárek, který stojí třeba třicet tisíc korun,“ řekl Produkt Manager značky Zopa Petr Horáček.

Češi chtějí výrazné barvy

Češi mají totiž jiný vkus na kočárky a autosedačky než ve světě. A v tomhle jim autosedačka, kterou má i Agáta, bude rozhodně vyhovovat. „Zákazníci z Česka si libují ve výrazných barvách. Preferují určitý typ golfového kočárku, důraz kladou na snadné skládání a praktickou údržbu,“ dodal Horáček. Navíc je autosedačka velmi lehká a bezpečná.

  Agáta Hanychová

Foto: Instagram

Zprávy redaktorů [ View all posts ]

Jdi na vrch